Det er mange ting som fører til ekstasen, skal vi tro ekspertene. Den vanlige håndjageren er kanskje ikke lenger det foretrukne, selv om fingring er den enkleste metoden. Helseekspertene er enige om at onani er veldig sunt.

For menn holder det med en vanlig runk, selv om flere tester ut ting som penis ring, kyskhetsbelte eller fleshlight. For kvinner handler det ofte om å stimulere på de rette stedene. Fingrene gjør ofte jobben, men fins det andre måter?

Sykle

Noen forteller faktisk at de kommer når de sykler. Den kan ha med flere ting å gjøre. Når kjønnet gnikker mot sykkelsetet så vil klitoris bli stimulert, men det kan også ha med den euforiske følelsen sykling gir. Sykling gjør dessuten at man kommer i bedre form, noe som i seg selv kan være positivt.

Sexleketøy

Formålet med onani er å kose seg til man kommer. Med en klitorisvibrator er det enklere for kvinner å oppnå klimaks. Sexleketøy fins i mange varianter, og en klitorisvibrator er kun dedikert til å ta for seg denne delen. Men en dildo med bevegelige kaninører kan både stimulere klitoris og vagina på samme gang.

Yoga

Den eneste veien til paradis sies å skal være gjennom åndelig bevisstgjøring. Med yoga kan man bruke stillinger som gir ekstase. De skal være med på å styrke bekkenet slik at man kan presse orgasmen frem. Seksuell yoga kan være vendepunktet for mange som leter etter den perfekte orgasmen.

I dusjen

Vann er en vei til orgasme. Spesielt når den deilige strålen fra dusjen gir en utsøkt følelse. Man kan stimulere rolig opp og ned, og justere temperaturen fra kaldt til varmt. Dusj er bra for å stimulere slik at man blir varm innvendig. Denne formen for orgasme kommer sakte med sikkert og gir en sterk utløsning.